Bedrijfsfeest
Samen met collega's ontspannen

Bedrijfsfeest

Er zijn vaak grote verschillen in leeftijd en muzieksmaak bij uw gasten. Het begin is vaak wat onwennig, gevaar bestaat dat dit soort feesten nog wel eens vroegtijdig ten einde komen omdat mensen zich vervelen. Wij bieden u de voor de hand liggende oplossing: “Zorg er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft!”

Souplesse

Als geen ander weten wij hier mee om te gaan. Door een juiste muziekkeuze, en animators die met de nodige souplesse en takt van alles kunnen doen om het “ijs” te breken, word uw personeelsavond of verenigingsfeest al binnen korte tijd gezellig. Zo blijft iedereen op de juiste wijze betrokken bij uw feestavond.

Toegevoegde waarde

Het voordeel van dit soort feesten is dat iedereen elkaar in informele sfeer beter leert kennen. Hierdoor stimuleert zo’n feest ook de onderlinge verhoudingen op positieve wijze. U zult merken productiviteit, sportiviteit en de eensgezindheid toe zal nemen. Een goed feest resulteert vaak in een betere binding met het bedrijf of de vereniging. En het is een goede kennismakings gelegenheid voor de nieuwe mensen.

Kantine

Als een zaal huren budgettair te hoog gegrepen is, toveren wij uw kantine om in een gezellige feestruimte! eventueel ballonnen op te hangen, en een kleedje op de tafels te leggen, en u zult versteld staan van uw “eigen feestzaal”.

Wij werken met variërende opstellingen, de prijs daarvan is €360,- incl. btw voor 5 uur draaien en €35,- per extra uur.

Wij rekenen geen reiskosten binnen 30km vanaf ’s Heer Arendskerke, daarna € 0,40 per km.
Alleen wanneer wij door de Westerscheldetunnel moeten komt er € 15,- bij.

De locatie moet goed bereikbaar zijn zodat wij met auto en aanhanger tot de ingang kunnen komen.

Vragen? Meer weten?

IS JULLIE FEESTDATUM NOG BESCHIKBAAR? OF EEN VRIJBLIJVEND AFSPRAAK MAKEN?

Email

info@eaglebeat.nl

Telefoon

06 - 54 20 68 12

Bel Ons

Vraag het Peter

Meer weten of informatie?

Vraag het Peter