Bruiloft
Wij maken een feest van uw speciale dag!

Bruiloft

Op deze mooie dag mag er écht niets fout gaan! Wij verzorgen zonder onderbreking de hele avond de muziek voor u. Achtergrondmuziek en sfeerverlichting tijdens het diner, en uw receptie. De complete show voor het feest. Voor uw gasten die u willen verrassen met een voordracht of als er iemand een stukje wil opvoeren is er altijd standaard een draadloze microfoon aanwezig.

Ervaring

We hebben met onze show al zeer veel bruiloften verzorgd. Niet alleen de “Newly Wed’s” maar ook 5, 12½, 15, 20, 25, zelfs 40 jarig huwelijksfeesten hebben we mogen verzorgen. Door deze enorme ervaring hebben we al van alles meegemaakt, en kunnen we op elke situatie snel en flexibel inspelen.

Kennismaking

Als u ons boekt komen wij (door u te bepalen wanneer) bij u thuis (of de feestlocatie) om kennis te maken en het feest door te nemen, als de afspraak bij u thuis was dan gaan wij zelf nog een keer langs de feestlocatie om daar eventuele afspraken te maken.

Stijlvol

Ons DJ meubel staat er extra netjes bij voor een bruiloft, zonder reclame uitingen. Het bruidspaar moet die dag immers in de picture staan. Er wordt ook met het geluid gedacht hoe dit wordt geplaatst in de zaal zodat men ook met elkaar kan praten. Tevens word de lichtshow aangepast omdat er meestal gasten zijn van ouderen en jongeren door elkaar. In het begin van de avond blijft meestal alles sfeervol en rustig op de achtergrond. Als het feest moet losbarsten, dan schakelen we alles een tandje hoger en word u verrast met een geweldige show en een kundige DJ Peter die snel en ongedwongen de voetjes van de vloer weet te krijgen.

Al jullie wensen worden vervuld

Ook probeert DJ Peter samen met de Ceremoniemeester alles goed te laten verlopen, ook als er een (speciale) openingsdans is, zullen we die op de juiste manier presenteren. Voordrachten, liedjes, stijldansen, polonaise, optredens, alles is mogelijk bij ons. Uiteraard hebben we voor alle aanwezigen de juiste muziek, iets van vroeger, iets van nu, iets voor de kleinere kinderen, “het” nummer van het bruidspaar, kortom iedereen heeft een fijne avond. En wilt u juist géén toeters, bellen of stukjes, dan zorgen we er voor dat ze er niet komen, (echt niet!).

1. U kunt gratis gebruik maken van een beamer met scherm.

2. Gratis gebruik maken van 2 Polaroid camera’s en 2 gratis cassette’s (20 foto’s) extra cassette’s kunt u bij ons kopen voor €9,95 p/st.

3. I.p.v. een beamer hebben wij ook een 50 inch led scherm die u kunt huren voor €25,- (normale huur €60,-)

De prijs van onze Bruiloft show is € 395,- incl. btw voor 5 uur draaien en €35,- per extra uur.

Wij rekenen geen reiskosten binnen 30km vanaf ’s Heer Arendskerke, daarna € 0,40 per km.
Alleen wanneer wij door de Westerscheldetunnel moeten komt er € 15,- bij.

De locatie moet goed bereikbaar zijn (of in overleg anders) zodat wij met auto en aanhanger tot de ingang kunnen komen.valentinaa_logo2 Valentinaa is de nieuwste webshop op het gebied van trouwartikelen. Gaan jullie binnenkort trouwen en hebben jullie leuke decoratie materialen nodig? Neem direct een kijkje op Valentinaa.nl! Orders vanaf €20,- worden gratis verzonden binnen heel Nederland & België!

Bruiloft Rinus en Willy

Hoi Peter, je hebt van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt. Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad en onze gasten spreken er nog steeds met veel enthousiasme over. Geweldige avond. Met vriendelijke groeten
Rinus en Willy

Vragen? Meer weten?

IS JULLIE TROUWDATUM NOG BESCHIKBAAR? OF EEN VRIJBLIJVEND AFSPRAAK MAKEN?

Email

info@eaglebeat.nl

Telefoon

06 - 54 20 68 12

Bel Ons

Vraag het Peter

Meer weten of informatie?

Vraag het Peter