Karaoke Avond
Karaoke Avond

Karaoke avond

Karaoke, dit fenomeen is enige jaren geleden over komen waaien van uit het verre oosten en was wat in populariteit afgenomen, maar is weer helemaal terug van weggeweest (door shows als idols en popstars maar ook de vele gameconsoles). Karaoke waarbij u zelf kan schitteren als een ware artiest.

Door de enorme hype rond idols, popstars en Voice of Holland wil iedereen natuurlijk zijn geluk beproeven!

Karaoke, is het Japanse woord voor “Leeg Orkest”. Hiermee wordt bedoeld, dat je wel de muziek hoort spelen, maar de oorspronkelijke zang ontbreekt, waardoor er meegezongen kan worden.

In Japan en Korea zijn karaoke avonden een normaal onderdeel van het uitgaans aanbod. Karaoke is vanaf een tv/beamer meezingen met de muziek. De tekst van het liedje wordt op een scherm geprojecteerd. Het resultaat is minder belangrijk, meer het plezier te durven optreden voor publiek. Het maken van muziek voor de fun of in wedstrijd verband. De karaoke optredens worden afgewisseld met leuke muziek van heden en verleden. Wilt u karaoke in wedstrijd verband organiseren, dat is mogelijk

Als men het woord “Karaoke” hoort denkt men vaak dit is niks voor mij, maar wie zingt er niet onder de douche, wie zingt er in de auto niet mee met de radio? Vaak is het zo als de eerste heeft gezongen (meestal doet DJ Peter dat zelf) volgt de rest ook wel en komen de verzoeken vanzelf binnen. Dus laat uw gasten zich een ware zanger/zangeres voelen en organiseer een “Karaokeparty”.

Uiteraard is het ook aan de DJ om te zorgen dat het optreden ook slaagt. Het is dan ook zijn taak het publiek te motiveren voor een optreden. Het vaak afwachtende publiek zal door de DJ razendsnel veranderd worden in ware artiesten.

  • Wij maken graag afspraken over wie er juryeert, uitslag presenteert en de prijzen verzorgt.
  • Wij plaatsen voor de artiesten een spiek monitor en eventueel voor het publiek een beamer scherm (of led scherm) zodat ze in de zaal kunnen meekijken.
  • Tijdens de feestavond worden er op diverse plaatsen titellijsten neergelegd samen met inschrijfkaartjes.
  • Eagle Beat Karaoke Show heeft ruim 9000 titels, een zeer gevarieerd aanbod van heden daagse tot gouden oude titels in de talen; Engels en Nederlands.

Wat is er nu leuker dan zelf bepalen welke liedjes er afgespeeld worden en deze zo hard mogelijk meezingen? Van André Hazes tot Frans Duijts en van The Spice Girls tot aan Lady Gaga. Alles is mogelijk bij Eagle Beat Karaoke Show!

DJ Peter en stagehand zullen uw gasten de gehele avond voorzien van muziek en draaien verzoeknummers, gezongen door uw gasten. Dat betekent gezellige muziek waarop iedereen een geweldig feest kan beleven. Het is goed mogelijk om de “karaoke show” te combineren met: dansmuziek (disco) – Hollandse feestmuziek, wat u maar wil.

Wij maken uw karaoke-feest helemaal compleet. Wat wilt u nog meer?

Kennismaking

Als u ons boekt komen wij (door u te bepalen wanneer) bij u thuis (of de feestlocatie) om kennis te maken en het feest door te nemen, als de afspraak bij u thuis was dan gaan wij zelf nog een keer langs de feestlocatie om daar eventuele afspraken te maken.

Extra service

Gratis gebruik maken van 2 Polaroid camera’s en 2 gratis cassette’s (20 foto’s) extra cassette’s kunt u bij ons kopen voor €9,95 p/st.

 

Ook kunt u gratis gebruik maken van 2 Polaroid camera’s, cassette’s (10 foto’s) kunt u bij ons kopen voor €9,95 p/st.

Onze karaokeshow kost €385,- incl. btw voor 5 uur draaien, voor elk extra uur €35,-.

Voor horeca gelegenheden hebben wij een aangepaste karaoke show voor een speciale prijs, bel of mail ons voor informatie.

Wij rekenen geen reiskosten binnen 30km vanaf ’s Heer Arendskerke, daarna € 0,40 per km.
Alleen wanneer wij door de Westerscheldetunnel moeten komt er € 15,- bij.

De locatie moet goed bereikbaar zijn (anders in overleg) zodat wij met auto en aanhanger tot de ingang kunnen komen.