Themafeestje
Van hazes tot fout altijd een leuk feestje

Themafeest

Voor uw themafeest is een DJ een leuke aanvulling, welk thema u ook kiest. Bij elk themafeest zal DJ Peter zijn repertoire aanpassen aan het thema, uiteraard altijd in overleg met u. Dus zoekt u voor uw themafeest een DJ (drive-in show) dan bent u bij Eagle Beat Drive-In Show aan het juiste adres. Door de ruime ervaring met het draaien op feesten en partijen, weten wij goed in te spelen op de wensen van de klant. Als u voor uw themafeest ons wilt inhuren bespreken we graag van te voren de mogelijkheden met u. Op die manier kunnen we muziek draaien die u graag hoort en breiden we dit uit met muziek die hierop aansluit. De drive-in show heeft een leuke uitstraling en is eventueel aan te passen aan het thema van de avond.

Foute party
Feest, feest en nog eens feest! Hoe fouter hoe beter. Onze foute party staat garant voor een onvergetelijke avond! De meest foute DJ van Zeeland staat voor u klaar met zijn meest foute hits. Samen met collega’s, vrienden of familie is onze Foute Party hét ingrediënt voor een geslaagde en unieke avond waar jullie nog lang over na zullen praten. Een fout dj meubel, foute lichteffecten en het foute uur.

70’s – 80’s party
Verlangt ook u zo terug naar die tijd vol met klassiekers? De tijd die de basis heeft gezet voor alle huidige moderne muziekstijlen. Of wilt u gewoon nog voor één keer die lange avonden van eerder in de discotheek nog eens dunnetjes overdoen? Met onze 70’s-80’s Party haalt u uw oude herinneringen weer boven! Met de muziek, sfeer en DJ van toen. Tevens zéér geschikt voor (klassen)reünieën en jubileums.
Hollandse avond
Een avond Hollandse sferen. Alle binnenlandse hits passeren de revú en wij steken de party speciaal voor u in een (h)eerlijk oranje jasje! Natuurlijk met DJ Peter welke toepasselijk gekleed is en u en uw gasten een heerlijk Hollands avondje biedt. En u mee terug neemt naar alle ‘goude-ouwe’ en hedendaagse Nederlandse hits. En voor deze avonden heeft u natuurlijk gepaste kleding nodig en die kunt u huren bij Costuumpje in Arnemuiden, verkleedkleding voor jong en oud, voor elk thema wel een geschikt kostuum.

Kennismaking

Als u ons boekt komen wij (door u te bepalen wanneer) bij u thuis (of de feestlocatie) om kennis te maken en het feest door te nemen, als de afspraak bij u thuis was dan gaan wij zelf nog een keer langs de feestlocatie om daar eventuele afspraken te maken.

 Extra service

1. U kunt gratis gebruik maken van een beamer met scherm.

2. Gratis gebruik maken van 2 Polaroid camera’s en 2 gratis cassette’s (20 foto’s) extra cassette’s kunt u bij ons kopen voor €9,95 p/st.

3. I.p.v. een beamer hebben wij ook een 50 inch led scherm die u kunt huren voor €25,- (normale huur €60,-)


Wij werken met variërende opstellingen, de prijs daarvan is €375,- incl. btw voor 5 uur draaien en €35,- per extra uur.


Wij rekenen geen reiskosten binnen 30km vanaf ’s Heer Arendskerke, daarna € 0,40 per km.
Alleen wanneer wij door de Westerscheldetunnel moeten komt er € 15,- bij.
De locatie moet goed bereikbaar zijn zodat wij (of in overleg anders) met auto en aanhanger tot de ingang kunnen komen.

Vragen? Meer weten?

IS JULLIE FEESTDATUM NOG BESCHIKBAAR? OF EEN VRIJBLIJVEND AFSPRAAK MAKEN?

Email

info@eaglebeat.nl

Telefoon

06 - 54 20 68 12

Bel Ons

Vraag het Peter

Meer weten of informatie?

Vraag het Peter