Verjaardag
& Jubileum

Verjaardag & jubileum

Als u een feest geeft voor een verjaardag of jubileum, dan is er meestal een gedenkwaardig jaar bereikt: 10, 12½, 15, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70,…… Het maakt ons niet uit, we zorgen er gewoon voor dat u een feest krijgt om nooit meer te vergeten! Door vele jaren ervaring kunnen we met de muziek gemakkelijk inspelen op het publiek.
De muziek

De juiste muziek is heel belangrijk. Meestal wil men een aantal nummers horen die hits waren in de tijd dat men uitging. Met een paar verzamel cd’s komt u er dan niet. Of het nou Bill Haley, The Everly Brothers of Buddy holly is uit de 50er jaren, The Beatles, The Shadows of de Stones uit de 60er jaren, The Bee Gees, Abba of The Tramps uit de 70er jaren, popmuziek van de 80er jaren, of de old school house en happy hardcore van de 90er jaren, wij hebben ze allemaal. U voelt zich weer helemaal terug in de tijd en verzoekjes liggen vaak al klaar voordat ze aangevraagd worden.

De jonge garde

We vergeten uiteraard uw jongere gasten niet. We zorgen ervoor dat iedereen muzikaal aan zijn trekken komt, zonder dat daarbij de ouderen langs de kant komen te zitten. Wij hebben oog voor uw hele gezelschap.

Stukjes en optredens

Vaak willen er mensen in de familiekring of vriendenkring een voordracht doen, daarvoor hebben wij altijd een draadloze microfoon. Ook als u het niet van te voren weet, want op zo’n avond zijn er altijd wel wat mensen die u willen verrassen. We rekenen voor deze service niets extra. Mocht u beslist géén stukjes willen hebben op uw feest, dan komen ze er ook niet. U beslist als enige wat er gebeurt, u blijft immers de baas over uw eigen feest. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kennismaking

Als u ons boekt komen wij (door u te bepalen wanneer) bij u thuis (of de feestlocatie) om kennis te maken en het feest door te nemen, als de afspraak bij u thuis was dan gaan wij zelf nog een keer langs de feestlocatie om daar eventuele afspraken te maken.

Extra service

1. U kunt gratis gebruik maken van een beamer met scherm.

2. Gratis gebruik maken van 2 Polaroid camera’s en 2 gratis cassette’s (20 foto’s) extra cassette’s kunt u bij ons kopen voor €9,95 p/st.

3. I.p.v. een beamer hebben wij ook een 50 inch led scherm die u kunt huren voor €25,- (normale huur €60,-)

 

Wij werken met variërende opstellingen, de prijs daarvan is €375,- incl. btw voor 5 uur draaien en €35,- per extra uur.

Wij rekenen geen reiskosten binnen 30km vanaf ’s Heer Arendskerke, daarna € 0,40 per km.
Alleen wanneer wij door de Westerscheldetunnel moeten komt er € 15,- bij.

De locatie moet goed bereikbaar zijn (anders in overleg) zodat wij met auto en aanhanger tot de ingang kunnen komen.

50ste verjaardag Peter en Anja

Mede dankzij jullie is en was een feestje TOP!!!!!!!! Hardstikke bedankt voor alles!!!! Uiteraard ook voor mijn lievelingsnummer die ik 2 keer mocht horen!!!!!! Jullie waren TOP!!!!!!!

Peter en Anja

Verjaardag Hans en Thea

Mede dankzij Tamara en Peter hebben wij een fantastische avond gehad. Ze waren vanaf het begin tot aan het einde enthousiast en betrokken.

Om aan te geven welke muziek we wilden, kregen we vooraf een playlist. Tamara en Peter hebben heel veel nummers van deze lijst gedraaid en er zelf nog nummers aan toegevoegd die pasten bij de door ons uitgezochte nummers. Ook was er ruimte voor verzoeknummers.

De muziek was swingend, maar niet te hard. De niet-dansers konden ook nog gewoon met elkaar praten. Dat hebben we als een groot pluspunt ervaren.

Het was leuk om te zien hoe Tamara en Peter achter de draaitafels zelf ook een dansje deden!

Toen de avond ten einde liep hebben we in overleg besloten wanneer we de muziek wilden stoppen. Dat ging ook op een hele prettige manier. Er was geen haast bij (zo van “we willen nu naar huis”), maar we hebben gewoon gekeken wanneer het genoeg was.

Al met al zijn wij heel tevreden en als we nog een keer een feest geven, gaan we zeker vragen of Tamara en Peter weer onze DJ’s willen zijn!

Tamara en Peter, nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme en wat ons betreft tot het volgende feest!

Hans en Thea

Vragen? Meer weten?

IS JULLIE FEESTDAG NOG BESCHIKBAAR? OF EEN VRIJBLIJVEND AFSPRAAK MAKEN?

Email

info@eaglebeat.nl

Telefoon

06 - 54 20 68 12

Bel Ons

Vraag het Peter

Meer weten of informatie?

Vraag het Peter