Gastenboek

Dankzij Eagle beat hadden we

Dankzij Eagle beat hadden we een echt feest. Super naar onze wensen geluisterd, de muziek paste perfect bij ons! De lichtshow en polaroid camera maakte het helemaal compleet. Volgende keer zouden we weer voor jullie kiezen!

Peter en Marit

Lieve Peter en Tamara

Lieve Peter en Tamara,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het draaien op onze bruiloft 21-09-2018, iedereen heeft zichtbaar genoten.
We horen het van al onze avondgasten, dat de muziek en het licht geweldig was, nogmaals bedankt voor alles het was geweldig.
Als we nog eens een feest hebben dan weten we jullie te vinden.

Liefs Ferdi, Kimberley & Benthe

Ferdi en Kimberley Boelee

” in één woord geweldig!

” in één woord geweldig! ”

Al bij het kennismakingsgesprek wisten wij, dit zit goed! Een leuk gesprek gehad waarbij we alle wensen konden bespreken.
De feestavond van onze bruiloft zag er tot in de puntjes verzorgd uit, de muziek precies zoals besproken en de sfeer was uitstekend!
Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad en kijken terug op een fantastische avond!

Cynthia en Vera

25 jarige bruiloft Leo en Dian

Wij zijn zeer tevreden over Eagle Beat.
Ze weten er een echt feestje van te maken, en gezelligheid!
Aanrader voor ieder feestje!
Nogmaals bedankt.

Leo en Dian Evers

Bruiloft Jan en Suzanne

Beste Peter,

 

We hebben het gisteren prima naar onze zin gehad. Dankjewel voor jullie bijdrage.

Onze dochter was erg blij met de polaroid camera en wij nu dus ook met de foto’s. Leuk idee van jullie.

 

Groetjes Jan en Suzanne

Jan en Suzanne

Bruiloft Sven en Nadine

Vrijdag 12 mei 2017 heeft EagleBeat de muziek verzorgd op onze bruiloft. In 1 woord: top! De DJ’s voelen het publiek aan en draaien de muziek waar behoefte aan is. Naast goede muziek zorgen ze ook voor een oogverblindende lichtshow.

Sven en Nadine

Bruiloft Scott en Fabiana

Peter en Tamara,

Wij willen jullie bedanken voor de geweldige en feestelijke afsluiting van onze bruiloft.
Jullie hebben de verwachtingen meer dan waar gemaakt.
De openings ’dans’, de andere nummers, een karaoke tussendoor en een afsluiter. Het kon allemaal en wat speelden jullie er goed op in.
We danced the night away!
Dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke avond gehad om onze onvergetelijke dag mee af te sluiten.

BEDANKT!

Liefs Scott en Fabiana

Scott en Fabiana

50ste verjaardag Frans

50ste verjaardag Frans

Ons idee was een muziekfeest met discomuziek jaren ’80 ’90. Dankzij Tamara en Peter hebben we superfeest gehad in Cafe de Concurrent. Ze waren vanaf het begin tot aan het einde erg betrokken. Vooraf kregen we een playlist, waarvan vele nummers op onze avond gedraaid werden. Dit hebben wij erg gewaardeerd.

Ook door de verzoeknummers die tussendoor aangevraagd konden worden, werd het des te leuker!! Het grootste compliment kregen wij van Tom, een zestiger die sinds zijn jeugd nooit meer op de dansvloer stond. Hij stond een paar nummers fanatiek te swingen, en zijn avond kon niet meer stuk!
Later op de avond stond alle jeugd op de dansvloer, schitterend om te zien en op hun muziek. Kortom, we hebben vele complimenten gehad over de sfeer en muziek. Van het begin tot het einde helemaal goed!

Tamara en Peter, nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme en wat ons betreft tot het volgende feest!!

Frans en Claudia

Het dak eraf met eaglebeat.

Het dak eraf met eaglebeat. Dankzij DJ Peter een fantastisch 50 jarig feest gehad, waarvoor dank!!!

John

40ste verjaardag Daphne

Bijzonder genoten hebben mijn gasten en ik van het feest dat ik gaf ter ere van mijn aankomende 40ste verjaardag. Na een rustige opbouw kregen Peter en Tamara het feest helemaal los, voelden het publiek perfect aan en zorgden voor een leuke mix van verschillende muziekstijlen. Erg plezierig vonden wij hen ook in de omgang voor, tijdens en na het feest; goed luisterend naar onze wensen en zeer flexibel.

Eagle Beat, het was een top feest, mede dankzij jullie Drive In. Super bedankt!

Daphne & Jan

50ste verjaardag John

John zijn Abraham-party was G E W E L D I G !! Uiteraard mede dankzij jullie enthousiasme !

We zijn nog aan het nagenieten, iedereen heeft het naar zijn zin gehad, en ik weet zeker dat we elkaar nog wel eens zullen zien !

Op de party-farm 😉 of ergens anders..

Nogmaals dank !

 

John & Dyanne

80ste verjaardag van Gijs

Wat een geweldig feest was het. Iedereen heeft genoten van de geweldige muziek en vooral van karaoke. Er werden stukken gezongen die niet altijd helemaal zuiver waren, maar dat is juist het leuke en gezellige.

Mijn vader heeft het erg naar zijn zin gehad. Hij heeft op deze manier een bijzonder feest kunnen geven en zijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. De muziek was echt op maat gesneden en zat vol variatie. Onze entertainer (Peter) voelt precies goed aan wat nodig is voor een onvergetelijke avond.

We hebben je al bedankt voor de gezelligheid en professionaliteit, en willen dat nu ook laten blijken via dit stukje tekst. We horen van alle genodigden alleen maar positieve geluiden en zullen je zeer zeker aanbevelen als er door familie en bekenden gezocht wordt naar een DJ. Jullie (uiteraard ook je vrouw) hebben het feest van mijn vader compleet gemaakt. Nogmaals, hartelijk dank.

Ruud

Bruiloft Mitchel en Nathalie

Wat een topavond hebben jullie er van gemaakt!! Vanaf het eerste moment stond iedereen op de dansvloer tot het laatste liedje. Met dank aan jullie kon onze avond niet meer stuk! Bedankt!

Mitchel en Nathalie

Bruiloft Marco en Conny

Een top avond gehad, mede door de goede verzorging van de muziek. Dank je wel hiervoor Eagle Beat. Het heeft van onze bruiloft een fantastisch feest gemaakt.

Marco en Conny

50 jarig bestaan Stella Boys

Peter en Tamara, we kijken terug op een geslaagd feest! Allemaal positieve reacties over jullie. Zelf vond ik het weer heel gezellig. Een heel ander feestje met jullie, maar dat maakt voor jullie niet uit. Vanaf het eerste tot het laatste nummer was het TOP! Bedankt en tot op weer het volgende feest
Katinka

50ste verjaardag Peter en Anja

Mede dankzij jullie is en was een feestje TOP!!!!!!!! Hardstikke bedankt voor alles!!!! Uiteraard ook voor mijn lievelingsnummer die ik 2 keer mocht horen!!!!!! Jullie waren TOP!!!!!!!

Peter en Anja

Bruiloft Ronnie en Bianca

Super genoten van onze bruiloft Dank zij jullie! Jullie hebben er een top feest van gemaakt. Heerlijk sfeertje en heel veel gedanst. Aanrader voor iedereen die een top feest wil.
Ronnie en Bianca

Verjaardag Hans en Thea

Mede dankzij Tamara en Peter hebben wij een fantastische avond gehad. Ze waren vanaf het begin tot aan het einde enthousiast en betrokken.

Om aan te geven welke muziek we wilden, kregen we vooraf een playlist. Tamara en Peter hebben heel veel nummers van deze lijst gedraaid en er zelf nog nummers aan toegevoegd die pasten bij de door ons uitgezochte nummers. Ook was er ruimte voor verzoeknummers.

De muziek was swingend, maar niet te hard. De niet-dansers konden ook nog gewoon met elkaar praten. Dat hebben we als een groot pluspunt ervaren.

Het was leuk om te zien hoe Tamara en Peter achter de draaitafels zelf ook een dansje deden!

Toen de avond ten einde liep hebben we in overleg besloten wanneer we de muziek wilden stoppen. Dat ging ook op een hele prettige manier. Er was geen haast bij (zo van “we willen nu naar huis”), maar we hebben gewoon gekeken wanneer het genoeg was.

Al met al zijn wij heel tevreden en als we nog een keer een feest geven, gaan we zeker vragen of Tamara en Peter weer onze DJ’s willen zijn!

Tamara en Peter, nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme en wat ons betreft tot het volgende feest!

Hans en Thea

Bruiloft Robin en Rebecca

Peter, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige avond die jullie hebben neergezet op onze bruiloft, we krijgen nog steeds leuke reacties en jullie hebben onze dag compleet gemaakt, niets had beter geweest!! Groetjes Robin en Rebecca
Robin en Rebecca

50ste Verjaardag Ingrid

We hebben een geweldig feest gehad voor mijn 50e verjaardag, dank jullie wel voor jullie bijdrage hieraan, het was super!!

Ingrid

12de verjaardag Nicky

Nicky’s disco party voor haar 12e verjaardag was super! Dankzij jullie heeft zij samen met haar klasgenootjes een feest gehad om nooit te vergeten! Bedankt! Groetjes fam. Hommel
Brigitte Hommel

25 jarige bruiloft William en Ineke

Super leuk feest gehad mede dankzij de muziek van Eagle Beat. Het was geweldig. Peter en JP vriendelijk bedankt voor alles.

William en Ineke

Bruiloft Frank en Elleke

Op 28-8 hebben jullie op een fantastische manier onze feestavond ingevuld. Daarvoor willen we jullie nog van harte bedanken. Wat een sfeertje hebben jullie neergezet. Het is nog steeds nagenieten!!
Frank en Elleke

Zwemdisco Wissebad

Op het slaap/discofeestje in het openluchtzwembad hebben jullie een perfecte show opgevoerd, waar niet alleen de kinderen van hebben genoten. Het was TOP !!! en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank.

Ellen

Familiedag VV RCS

Wij willen jullie bedanken voor de mooie, leuke en vooral gezellige afsluiting van ons voetbalseizoen. Goede muziek voor ieder wat wils. Alles was goed geregeld en zag er zeer verzorgd en professioneel uit. Het was een goede afsluiter van de avond. Nogmaals hartelijk bedankt! En hopelijk tot volgend jaar.

Familiedag Commissie RCS

50ste verjaardag Carina

Hoi Peter en Jan-Paul, wat heeft iedereen genoten op mijn feestje 1 december, mijn 50 ste verjaardag. Na een aantal verrassingen in het begin van de avond konden jullie gaan draaien en dat was een groot succes! Alleen maar positieve reacties en wat een geweldige sfeer, zeker mede door het enthousiasme en de muziek van jullie.
Carina de Frel

Verjaardagsfeest Leo en Anita

Peter en JP, Bedankt voor de fijne avond in “Het Jagershuis”, we hebben allemaal genoten van de muziek, het was top, de reactie’s van de gasten was ook geweldig.

Leo en Anita

Bruiloft Rinus en Willy

Hoi Peter, je hebt van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt. Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad en onze gasten spreken er nog steeds met veel enthousiasme over. Geweldige avond. Met vriendelijke groeten
Rinus en Willy

Huur karaoke set

Afgelopen weekend hebben we een karaoke set gehuurd voor een feest. Installeren, uitleg en karaoke set was prima!! We hebben super lol gehad en de volgende dag werd alles weer opgehaald.!! Conclusie: prima apparatuur , goede service! En niet te duur en moderne goede apparatuur! Ik zou zeggen: “een aanrader”!!
Liesbeth de Ruiter

Personeelsfeest Connexxion

  • Peter en Jan-Paul: Namens de pers. vereniging (Connexxion) had iedereen het zeer naar hun zin en het was zeer gezellig en in èèn woord geweldig, we weten je te vinden.
Johan Jansen

Kerstfeest op de Betho

 

Hoi Peter, JP en Tamara, Ons Kerstfeest is dankzij jullie ook daadwerkelijk een feest geworden. Super karaoke, leuke line-dance moves geleerd, goede muziek die perfect aansloot op de smaak van onze gasten. Een aanrader voor iedereen die een gezellig en geslaagd feestje wil.
PV bestuursleden van de Betho

Nieuwjaarsbal Clientencommissie Walcheren

Hoi Peter, zoals ik gewent ben van je was het weer een top avond. Je blies het dak er weer lekker van af. Iedereen heeft genoten. Bedankt voor de top avond. PS ik zie de foto’s die jij hebt gemaakt wel verschijnen op mij mail. Groet Dimitri.

Dimitri

40 jarige bruiloft Kees en Hanneke

Bedankt, jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan ons feest iedereen vond het fantastisch, geweldig gewoon en als wij ooit nog een feest geven zullen jullie zeker van de partij zijn.
Kees en Hanneke

50ste verjaardag Britt

Jullie hebben bij ons op 19 april de muziek verzorgd ten behoeve van onze 50ste verjaardag. Het was goed opgezet en wij hebben het reuze naar ons zin gehad. BEDANKT.
Britt Omzichtig

Koningsdag Apollo ‘s-Gravenpolder

Beste Peter en Jan-Paul, Mede dank zij jullie was Koningsdag ‘s-Gravenpolder een groot succes. Goede en passende muziek, ingespeeld op onze gasten, veel plezier bij de karaoke. Alleen lachende en dansende mensen. Een groot compliment! Zie jullie weer graag op 6 juni tijdens het RABO-Apollo toernooi op de Zuudoek.

Oranjecomite ’s Gravenpolder

Bruiloft Michel en Denise

Beste Peter en Jan-Paul, jullie hebben van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt! Goede muziek voor ieder wat wils. Zelfs mensen die wij hebben nog nooit hebben zien dansen stonden op de dansvloer! Alles was tot in de puntjes geregeld en zag er zeer verzorgd en professioneel uit. Nogmaals hartelijk dank.
Michel en Denise

After Party Koninklijke Harmonie E.M.M.

Op 15 november heeft Koninklijke Harmonie E.M.M. een groots promsconcert gegeven vanwege het 150-jarig bestaan van de vereniging. Na afloop van het concert heeft Eagle Beat Drive-In Show gezorgd voor een fantastische voortzetting van het feest. Ze speelden goed in op het aanwezige publiek. Ook de afspraken en het contact was prima.

Corinda Heijboer

Karaoke middag in Gent

Deze zomer konden wij rekenen op uw medewerking bij de viering van onze maand jarigen met een aangepaste karaokevoorstelling. Wij vonden het heel leuk, zeker degenen die niet gekend waren met karaoke. Ik persoonlijk was heel blij met uw professionele aanpak van onze senioren om hen zo veel mogelijk er bij te betrekken.
Rita Prevost

Verjaardagsfeest Pierre

Op 14 februari hebben wij een fantastische feestavond gehad, mede door Eagle Beat Drive-In Show. Peter heeft voor de juiste muziek gezorgd en van te voren was er een goed contact. Dank je wel!

Pierre Verbeem

Huur geluidsset

Afgelopen weekend een licht en geluidsset gehuurd bij Eagle Beat voor mijn verjaardagsfeest. De spullen zijn van goede kwaliteit en de service is super! Zeker een aanrader.
Robert

verjaardagsfeest Jurrit

Het feest van Jurrit is een geslaagd feest geworden. Alle aanwezigen hebben zeer genoten. Met Tamara en Peter is vooraf goed gecommuniceerd, zodat er alleen maar een onvergetelijk feest voor Jurrit en allen heeft plaats kunnen vinden. Een dikke pluim voor hen vanwege de perfecte samenwerking. Een aanbeveling voor iedereen.

Ans

After Party Oostkapelse Ringrijders Vereniging

Nogmaals bedankt voor de prima verzorging van de muziek van afgelopen dinsdagavond, heb heel veel positieve reacties gehad op jullie optreden! Vandaar dus de vraag of jullie op zaterdagavond 15 augustus weer de muziek willen verzorgen van onze feestavond na het ringrijden, zelfde locatie, zelfde tijd. Oostkapelse Ringrijders Vereniging.
Hans de Broekert

50ste verjaardag Frans

Hallo Peter en JP Deze avond was mede door jullie één groot feest, alleen maar positieve reacties op de muziek, een geweldige sfeer. Bedankt voor deze gezellige avond.
Frans en Margriet